nl Nederlands   deDeutsch

header joomla nl

Dakpanreiniging door Gebr. Dijkstra

Daken, gevels en terrasstenen worden na verloop van tijd vuil en worden aangetast door verschillende invloeden zoals ons klimaat. Door uw dak, gevel of terras te reinigen verwijdert u het vuil, maar lost het probleem voor in de toekomst niet op.
Na enkele jaren kunt u vervolgens weer met reinigen beginnen, wat een arbeidsintensief proces is. Daarom biedt Gebr. Dijkstra verschillende behandelingen aan voor uw dak,gevel en terras. Naast het schoonmaken van uw dak, gevel of terras impregneren wij uw dak of gevel die optimale bescherming geeft. Door het reinigen van uw dak of terras kunnen deze vaal worden. Dit komt vooral voor bij oude pannen of bestrating.  Uw dak of terras zien er hierna als nieuw uit!
Naast deze verschillende werkzaamheden zijn wij uiterst klantvriendelijk en denken wij graag met u mee. Dit is de extra service die wij graag aan u bieden.
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.
Wij maken uitsluitend gebruik van kwalitatieve en milieuvriendelijke producten. En daarom zijn onze producten DIN EN ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en DIN EN ISO 14001 (Milieumanagement) gecertificeerd.